Bwin

A világ egyik legjobb sportfogadási lehetőségeit biztosító online kaszinó, mely rendelkezik élő kaszinóval és pókerrel is – a Bwin kaszinó. 1999-ben került megalapításra és eredeti nevén Bet and Win-ként volt ismert, azonban 2006-ban megváltoztatták a márkanevet Bwin-re. Napjainkban már jegyzik a Londoni Tőzsdén is, a bwin.party csoport tadjaként, amely a Gibraltáron lett bejegyezve.

A Bwin ismert és nagynevű sportesemények sorát szponzorálta az évek során, ide sorolható az AC Milan, Bayern München, Real Madrid, a MotoGP és sok-sok egyéb kimagasló sportesemény.

Játékok és Szoftver

Ennek az online kaszinónak a kinálatában mindent megtalálunk: élő kaszinót, élő fogadást, sport nyereményszorzók nagy választékát, játékokat és pókert. Jelen cikkünkben azonban kizárólag a kaszinó oldalt vesszük górcső alá. Ez az élő kaszinó felület, illetve póker és játék részleg letölthető formában érhető el, akár böngészőből, akár mobilbarát verzióban. Ezen belül tábla játékokat, ügyességi játékokat, kaparós sorsjegyeket és nyerőautomatákat is találunk.

A kaszinó a saját bwin.party szoftvere mellett használ egy számos másik szolgáltatóból álló kitűnő egyveleget, ide tartozik az Amaya, NetEnt, GTECH G2, Electracade és még néhány másik is. Az ilyen nagy választékban mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő, vonzó játékokat, fogadási lehetőségeket, mindezt élénk grafikás, kellemes hanghatások kíséretében, illetve, természetesen, a legújabb fejlesztések mellett. Olyan kedvenc klasszikusokat is megtalálunk itt a Magyarországon népszerűek közül, mint a NetEnt, a Starburst, Jack and the Beanstalk, Mega Fortune és a Gonzo’s Quest. Az átlagos kifizetési ráta 97%-t tesz ki.

Ha mindez esetleg kevésnek tűnne, akkor játszhatunk Rulettet és Black Jack-et is. És ha még soha nem próbáltuk az Élő Kaszinót, ez a tökéletes alkalom rá!

Bónuszok

A Bwin bónuszok és promóciók nagy választékát nyújtja a regisztrált tagjai számára. Regisztrációs bónusz befizetésnél, és a heti promóciókra ingyenes pörgetésekkel és egyéb megnyerhető jutalmakkal.

Engedély és Biztonság

A Bwin a gibraltári kormány és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által került engedélyezésre. Azaz ez egy, a magyar játékosok számára is, teljes mértékben biztonságos kaszinó, mivel tagjai vagyunk az Európai Uniónak. A kaszinó az iparágon belül megfelel minden legmagasabb biztonsági követelménynek. Az ügyfelek személyes információjának sértetlenségének és biztonságának biztosításához tűzfalak többszörösét és 128 bites kódolású SSL szervert használ a Bwin.

Használhatóság és Felhasználói Felület

A Bwin kiterjedt és letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, gond nélkül eligazodik rajta az új játékos. A főbb játék részleghez (sport, élő kaszinó, élő fogadás, póker és játékok) való hozzáférést is tartalmazza, ügyfélszolgálat és a fizetést elősegítendő ügyfélkapu, biztosítva az ügyfelek részére a szükséges lépéseket, hogy azonnal elkezdhessenek játszani a kiszemelt játékokkal.

Banki Ügyletek és Fizetések

A Bwin tulajdonképpen az összes fizetési módszert támogatja, a tranzakciók feldolgozásánál pénznemek széles választékát nyújtja. Az elfogadott bankkártyák és hitelkártyák között a MasterCard, Maestro és Visa is megtalálhatók. Többek között támogatottak az internetes bankszámlák, mint amilyen a Skrill és Neteller.

Függetlenül a befizetési opciótól azonnal feldolgozásra kerülnek a befizetések, és a kiutalások általában két órán belül megvalósulnak, ez igazán lenyűgöző!

Ügyfélszolgálat

A Bwin célja, hogy biztosítsa, minden hozzájuk forduló ügyfélnek hatékonyan és kielégítően tudjanak segíteni. Az ügyfél szolgálati asszisztensek elérhetőek telefonon, e-mailen, vagy hagyományos postai levelezéssel is. Az ügyfélszolgálat igazán elnyerte a tetszésünket. Azonban csak egy 12 órás időszakban érhetőek el (magyar idő szerint) délelőtt 11 és este 11 óra között.

Mobil

Napjainkban egy cégnek a vezető online kaszinó és sportfogadói közötti szerepléséhez, mindenképpen rendelkeznie kell mobil termékkel. Így a Bwin rendelkezik is egy tökéletes mobil weboldallal, mely kisebb okostelefonok és nagy tabletek képernyőjére is optimalizálva van.

Mindezeken felül két anyanyelvű alkalmazással is rendelkeznek, egy Android eszközökre és egy iOS és iPhone-ra. Tehát attól függetlenül, hogy éppen hol vagyunk, élvezhetjük a kaszinót, vagy a labdarúgó fogadásokat!

Sport és Esélyek

A Bwin egyike a legrégebbi online sportfogadó vállaltoknak. Annak ellenére, hogy régi, a termékük újnak, frissnek és nagyon könnyen kezelhetőnek mondható. Minden további nélkül, könnyedén megtaláltuk a kedvenc csapatainkat, mint pl. a Manchester United, FC Barcelona, Juventus, vagy a nagy ligákat, mint a La Liga, Premier League, Serie A, vagy a Bundesliga.

A Bwin ajánl figyelmünkbe kisebb ligákat is, mint amilyen a Danish Superliga, Norwegian Tippeligaen, vagy a saját magyar ligánk, a Nemzeti Bajnokság (TP Bank Liga), illetve még sok egyéb. A Bwinnel élvezetes a fogadás!